Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskar du var här

Jag önskar att du var här
min lösning på alla besvär

Du som svarar på mina frågor
och lugnar mig när jag är eld och lågor

Du som stannar när alla andra har gått
och du som målar min himmel i blått



Jag önskar att du var här
som mig med kärlek när

Du som ständigt finns vid min sida
och aldrig ska du därifrån glida

Du som håller mig kvar på jorden
och till mig alltid har de rätta orden



Jag önskar att du var här
så jag fick ta del av din underbara karaktär

Men du förblir blott mina innersta drömmar
som inte gör annat än längtansfullt ömmar

För hur jag någonsin önskar att du var här
vet jag inte ens vem du är




Bunden vers av Den maskerade gurkan
Läst 363 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-07-07 17:21



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Finstämt... en önskedröm för oss alla!!
2014-10-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra!
2014-01-27

  KattenKin VIP
Underbart! Bokmärker denna...
2013-08-27

  Maj-Lis VIP
Fint
2013-08-18

  Mona Nordkvist VIP
Bra skrivet om längtan.
2013-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Den maskerade gurkan