Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar att sakna dig

Jag saknar ditt skratt
och just därför
vill jag aldrig höra det igen
vill inte bli påmind
om allt det fina du hade att ge mig
vill inte minnas
allt det goda vi hade tillsammans

För jag är rädd
rädd för att lockas tillbaka
till känslor som en gång fanns

Måhända älskade jag dig aldrig
men jag hade skäl till att göra det
och kärleken fanns där
det kan inte nekas
men det gjorde även känslan
att du och jag
nog ändå inte var gjorda för varandra

Jag saknar att sakna dig
men det är väl bara naturligt
att sakna det man en gång hade
först var det dig
sedan blev det saknaden
för gott som ont
lämnar båda tomrum efter sig

När jag nu tänker tillbaka på dig
och minns ditt leende
som det vackraste jag sett
är jag glad
jag är glad att jag fortfarande har höga tankar om dig
och minns dig som den fina person du är

Den synen på dig vill jag för alltid ha
och just därför
vill jag aldrig träffa dig igen




Fri vers av Den maskerade gurkan
Läst 555 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2013-08-27 00:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar!
2014-05-18

    ej medlem längre
Gillar denna och förstår
vad du menar :)
2013-10-18

    ej medlem längre
det låter sympatiskt men även som att diktjaget försöker övertyga sig själv.
2013-09-15

  Lollitta VIP
Jag saknar att sakna dig


________________!!!!!
2013-09-06

    ej medlem längre
jag känner ju inte er men jag tycker Annika verkar ha rätt rent logiskt.
2013-09-01

  Annika Persson
...Om du verkligen en gång saknat mig
och tyckt att vi någonsin haft nåt fint tillsammans
skulle du inte sakna mig idag, då hade ditt samvete
inte plågat dig.
Du behöver inte bekymra dig över mitt skratt,
jag skrattar inte, och tror att jag mist den förmågan.





2013-08-30

  Åse Tropp VIP
Fint levande beskrivet!
2013-08-30

  Maria Sundelin VIP
Mycket fint vemod
2013-08-30

    ej medlem längre
Vacker! så stark att hjärtat blöder!
Tack!
2013-08-30

    Melona
Åh, den här tycker jag om och jag kommer på mig med att le lite fånigt!
Fint och enkelt i sitt stora omfång om detta.
2013-08-30

  Mona Nordkvist VIP
Mycket bra skrivet
om en svår insikt.
2013-08-28

  KattenKin VIP
Så kan det kännas...så fint skrivet.
2013-08-27

  Jaseph
Ett starkt tilltal.

2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Den maskerade gurkan