Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fula gamla gubbar

Fula gamla gubbar behöver också kärlek
kanske inte kyss och smek
men väl en och annan uppskattande kommentar

Och även om det inte är öm beröring
gör det dem ingenting
om de får höra att även en ful gammal man kan vara underbar




Bunden vers av Den maskerade gurkan
Läst 502 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-07-05 16:05



Bookmark and Share


  stig wikman
TACK SÅ
VERY MUCH .

( från en snygg
gammal man , njae ? )
APPLÅD TILL DIG.
2013-09-01

  Annika Persson
Det behöver även 'vackra tanter'
2013-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Den maskerade gurkan