Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus dikt, 21 maj 2013


Vila
Lugn
Vila
Här

Grönaste grönska
Gladaste människor
Allt utslaget blommande
Allt som bäst

Vila i det uppnådda
Varande i lugnet
Närvarande i vilan
Jag är här

Framme
Mening
Framme
Mål




Fri vers av Peter Palm
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-21 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Palm
Peter Palm