Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dig.

Du vet nog inte om det,men jag är vid din sida varje dag.
Jag vakar över dig, som skuggan som inte vill släppa dig.

Jag är vid dig och jag vill skänka dig nått litet varje dag.

Jag vill ge dig minst ett leende och en känsla av värme.

Jag vill med hela mitt hjärta att du ska må bra.
Så le mot mig och jag ler med dig.










Fri vers av Angel of love
Läst 354 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-05-21 20:57



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Såa fint du skrivit om din saknad
2013-05-22

    ej medlem längre
Helt underbart vackert.
2013-05-22

  Lars Hedlin
En värme som är vacker ;) <3
2013-05-22

  Rise Little One
En saknad som talar... Väl skrivet från hjärtat
2013-05-21

    Dan Myrbeck
Gullig och
varmhjärtad!
2013-05-21

  Angela Bohlin VIP
Så vackra rader...
2013-05-21

    ej medlem längre
ögon som ser.. fint
2013-05-21

    ej medlem längre
Vacker, ärlig och innerlig
2013-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love