Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kan verka som att han är det, men Sebastian är ingen bra människa.


En vän

Sebastian ser mig varje dag,
och han ler så imperfekt.
I imperfektionen han upptäckt
han älskar sitt skändliga jag.

Han beordrar "Mindre kontroll.
Vad spelar det, säg, för roll?
När hjärtat ditt rister
av skamfyllda brister
och spelar dig spratt i moll,
höj huvudet ditt -
håll det stolt liksom mitt -
och själen sin sorgeklang mister."

Jag önskar blott att jag vore
mer som Sebastian den Store.
Förloras en gång, förloras två.
Sebastian skulle förstå.




Bunden vers (Rim) av Ellika
Läst 384 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-21 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellika
Ellika