Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frukta icke - Det finns bättre fiskar i havet

 

 

 

jag skulle gärna nappa på ditt bete

och ge dig mitt hjärta

om det hade haft något värde

men här i havet finns det större fiskar

som är mycket bättre

än en fisk som inte ens kan simma

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-22 06:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP