Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dessa fönster; IT-putstrasan

 

 

i ett fönster blickandes mot windows

förundrad

hur svårt att hitta det enkla
hur enkelt att hitta det svåra

 

hur fönster skymmer fönster
i mönstret immigt simmigt diffust detta windows draperi

att tappa greppet i
att 'appa step by step' för ett häpp i härlighetens ruta

nä nu får jag sluta putsa på prologen
och smörja gångjärnen inför vädringen


börjar bli vårstädsbehov bland massproduktionen av glasrute-vågen och fjädringen har börjat stelna

 

"fönster fönster på väggen där säg vem
som visar en verklighet här"

 

så smörjer vi och böjer lite åt alla håll

kanske det till slut kommer nå'
som liknar kontroll

på karmen ändå

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-22 07:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri