Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fusk-haiku. senryo? ah, liten sak om stor sak hur som.


ministörst 5-7-5:a

 

 

¤

i det lilla är
det stora ännu större


med rätt att få plats

¤

 

 




Bunden vers (Haiku) av Pot Pourri
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-22 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri