Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gå inte


Är du okej?

Allting sket sig

Lätta spår i gräset

Vinden blir aldrig densamma

Varje gång du går

Utan att säga ett ord

Skriker hela min kropp

Är du okej?

Den sista luften som slår mig i ansiktet

Är ditt sista andetag

Mitt sista andetag är det

Som jag försöker blåsa i dina lungor




Fri vers av HOWL
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-22 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HOWL
HOWL