Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starka tillsammans

Sött

Jag känner hur lusten
Laddas upp i kroppen
Har jag en längtan
Efter ett hjärta
Som bara är mitt

Hårt

Jag känner hur ilskan
Färdas genom mitt blod
Som en orkan
Slår den ner
På närmsta levande organism

Fin

Jag känner hur kärleken
Värmer upp hela mig
När jag ser dig
Hör din röst
Eller rör vid dig

Elak

Jag känner hur ångesten
Bubblar i bröstet
Jag gråter redan
Jag vill ingenstans
Men jag måste åka

Stark

Jag känner hur jag mentalt
Blir starkast i världen
När du är ledsen
Och när vi båda gråter
Är vi starka tillsammans




Fri vers (Fri form) av HOWL
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-22 16:53



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Klockren! Så mycket känslor, så många tankar - jag känner igen mig i din text, du lyckas fånga mig som läsare om och om igen!
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

HOWL
HOWL