Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt leende

Lena ögonbryn
Tillruffsade varje morgon

Trötta ögon
Men i solen lyser dem

Fluffigt hår
Även när det är kammat

Finaste läpparna
Speciellt när du äter banan på tvären

Jag älskar allt med dig
Jag älskar dig så enormt mycket
Att det inte går att beskriva med ord

Jag älskar absolut varje liten detalj med dig

Speciellt ditt leende

Och dina fingrar

Och dina ben

Jag älskar allt med dig
Jag älskar hela dig

Så sluta aldrig le
Tänk alltid på mig
Och hur mycket jag älskar dig
Finaste




Fri vers av HOWL
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-22 16:59



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Jätte vacker, jag tycker om sättet du skriver på, så inlevelsefullt! Äntligen en dikt som gör mig glad och skänker värme! :)
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

HOWL
HOWL