Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Livet kändes så vackert

Jag gick genom lunden

när mogonen var nyfödd

gryningen hade gnuggat  bort

nattens sömn ur ögonvrån

 

min själ tackade livet 

tårar vätte min kind

när jag vandrade genom

gröna fält, förbi blommande träd

markens  vackra blommor

 

livet kändes så vackert




Fri vers av Maiah VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-22 22:42



Bookmark and Share


  Siggesdotter
En ljuvlig läsning för själen!
2013-05-26

    ej medlem längre
En underbar text med mycket värme i.
2013-05-25

  Maria T
Visst är livet vackert
Gryningsvackert
2013-05-23

    ej medlem längre

Mycket vackert och målande diktat
2013-05-23

  Lars Hedlin
Helt underbart vackert ;)
2013-05-23

    Den som skriver
åh. vad målande. ser det framför mig :)
2013-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP