Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du någonsin förstår



jag ristar
alla mina fel
över min
egentlighet
jag söker
det är klart jag gör
ur dess rädsla
av ren saknad
att bara våga vara
vad skall jag säga
ryta rent av visa
när min hand
björkar bara brister




Fri vers av Marvin
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-22 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin