Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ode till morgonsol!


I tidig morgontimma!

När morgonklocka ringa
dessa onda tider bringa!

När solen bländar öga
när somna om hjälper föga!

Som när tå möter hårt soffbordshörn
Stukad hör min morgonbön!

Klockjävel må du i helvete brinna
orka!..jag börjar jobba om en timma!




Fri vers av Destikado VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-23 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP