Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns bara ärr kvar.


Ni borde aldrig ha fått sett min själ.

Blottade hjärtat för mycket, gav er fri lejd att sätta kniven rakt i hjärtat.

Slickat mina sår, blodsmaken gav mig styrkan tillbaka.

Nu finns bara ärret kvar och jag är starkare än någonsin.




Fri vers av Angel of love
Läst 472 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-05-23 10:49



Bookmark and Share


  HelenaW
Starkt och bra!
2013-05-30

  ULJO
Ruggigt bra skaldat, berör ända in i själen
2013-05-24

  ResenärGenomLivet VIP
Bra att kunna dra nytta av negativa händelser...
2013-05-24

  Tess74
Bra starkt!
2013-05-23

  Lars Hedlin
Styrka genom motgång ! Bra skaldat!
2013-05-23

  Lars Hedlin
Styrk genom motgång..bra och starkt skaldat!
2013-05-23

  Fem hjärtan VIP
Känns igen! Berör mitt hjärta!
2013-05-23

  Maj-Lis VIP
Mycke bra
2013-05-23

  Nina.H
Så talar en lejoninna..mycket bra!
2013-05-23

  Piann VIP
Oj, en dikt som går
rakt in i mitt hjärta.
Kanske för att jag känner
igen mig.
2013-05-23

    ej medlem längre
Det är av att leva livet man blir stark
2013-05-23

  Rise Little One
Det gjorde ont att läsa texten, men hopp och styrka står fast utan tvekan.
2013-05-23

    ej medlem längre

Dramatiskt och stark ..
2013-05-23

    ej medlem längre
vilken styrka...text som etsar sig fast
2013-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love