Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspiration: this is letting go - rise against


Låter dig gå

Du får gå ensam

Från och med nu går jag min egen väg

Jag kommer inte följa efter dig

Nej! Jag ger inte upp

Jag låter dig gå


Vinden dog
Hela världen stannade upp
Och så tyst
Sprängdes hennes hjärta
Vi kollade på varandra
Bara för nån sekund
Hon frågade "varför?"
Jag sa "jag vet inte varför,
Jag bara vet"


Du få gå ensam

Jag tänker inte följa med

Jag gör det bästa av denna sorgen

Jag försökte modigt om och om igen
Men nu är jag klar

Jag släpper taget om dig

Jag låter dig gå




Fri vers (Fri form) av HOWL
Läst 278 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-23 12:33



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Berörande till högsta grad, du skriver så målande och otroligt bra!
2013-05-24

    skamfilad
Håller med! Väldigt starkt och berörande.
2013-05-23

  Angel of love
Stark och väldigt bra.
2013-05-23
  > Nästa text
< Föregående

HOWL
HOWL