Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns i min saknad

 

 

Varje regndroppe

som faller

för mina tankar 

till dig

 

Drunknar i det

längtande hjärtats

bråddjup och däri

söker jag alltid dig

 

Förnimmer dina andetag

smeka min skuldra

Lätt som en

dagsländas darrande vinge

 

När vinden skingrat skyarna 

och tårarna torkat

känns du mig nära 

dock finns du ej mer

 

Evigt glöder min  saknad

vaggad i månskärans skärpa

skimrande över himmelens spann

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 898 gånger och applåderad av 44 personer
Publicerad 2013-06-04 11:38



Bookmark and Share


  anathema VIP
Smärtsamt vackert. Särskilt sista stycket är underbart, berör själen.
2013-10-18

  Siggesdotter
Med oändligt känsligt målande bilder
beskriver du din djupa saknad och
vi berörs av bråddjupet - tack Linda
att du delar med dig! Applåder!!
2013-06-29

  Elina Vacker
En alldeles underbart vacker dikt

Elina
2013-06-23

  Alva Johnsson VIP

Med Din vackra dikt
berör Du ens innersta
Bokmärker
2013-06-10

    ej medlem längre
en fantastisk vacker dikt om det svåra...
2013-06-10

  Heikki Hellman
Mycket sköna och djupa kärlekskänslor, det är ditt varumärke även! Tyckte mycket om ditt foto "kvinnan i regn och vind".
2013-06-08

  Heikki Hellman
Mycket sköna och djupa kärlekskänslor, det är ditt varumärke även!
2013-06-08

    ej medlem längre
Här kan jag sjunka in i vacker poesi.
2013-06-07

    maija tuori

Så underbar vackert skriver Du ,som vanligt!
2013-06-06

  Ninananonia VIP
Vacker poesi som alltid när du skriver...
2013-06-05

  Lars Hedlin
VAcker med vemod ....
2013-06-05

  Chawa VIP
En varm känsla av trygghet sprids i mitt inre...för så är den saknade närvarande även i intet...det är fint...mycket fint!
Dikten är ljuvligt mjuk och len i längtansorden...
2013-06-05

  Eva Helene VIP
Närhet trots avstånd och saknad.
Ljuv och vacker poesi.
2013-06-05

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA" av dessa suveränt fina ord!
2013-06-05

    ej medlem längre
vackert...poetisk välbalanserad text.. ljuv musik detta
2013-06-04

    ej medlem längre
Så vackert. Tycker mycket om!



2013-06-04

  Rise Little One
Så vackert skrivet ...
2013-06-04

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert skrivet i all sin vemodiga längtan...
2013-06-04

    ej medlem längre
Ängsligt vibrerande.
2013-06-04

    Birgersdotter VIP
Sorgligt vacker
2013-06-04

    ej medlem längre
Sorgen bor i dina ord.
2013-06-04

  Änglaögon
Så nära och så långt borta, så känns din saknad i dessa fantastiska rader...
2013-06-04

  Anya VIP
Vackra ord vävs in i saknaden. Tycker om dagsländan och bråddjupet extra mycket. Fina bilder.
2013-06-04

  Nina.H
En fantastisk längtansfull dikt..
känslan av saknad är djup..
SÅ vackert skrivet!
2013-06-04

    ej medlem längre
UNDERBAR ..
2013-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP