Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hemlös ropar....

Ge mig en sol
snälla Gud
Låt inga moln
skymma min brud

Jag behöver värme
vill inte frysa mer
Vill inte ha sämre
låt solen lysa mer

Min kropp värker
men solen hjälper
Smärtan lite läker
kylan stjälper

Så ge mig sol i hjärtat
sol i sinnet
Så jag kan berätta
om ett, ett enda trevligt minne




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-23 16:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så hemskt det är med alla dessa uteliggare som ingenstans har att bo och sova.
2013-05-23
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP