Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drunknar

 

 

 

plötsligt stod du där
mitt framför mig
det var så oväntat
oplanerat
så fullkomligt
underbart

vi konverserade i timmar
om hur känslor bara var till besvär
vi hade samma dröm
du och jag
den om att bli känslokalla robotar

men föga anade vi
värmen som skulle uppstå
oss emellan

vi slutade aldrig prata
inte förrän du somnade
du öppnade upp dig för mig
och jag gjorde likaså för dig

du sa att du tänkte på mig
du fick mig att le
mitt allra fånigaste leende
för jag tänkte ju även på dig

men så plötsligt en dag
stod det en kö av män och uppvaktade dig
jag som stått längst fram
hamnade längst bak
det är i alla fall så det känns

men jag försöker låtsas som om att dessa herrar inte finns
men det blir allt svårare och svårare
för även om man låtsas som att solen skiner när det regnar
så blir man fortfarande blöt

och det känns som att jag drunknar

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Nicklas VIP
Läst 752 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-05-23 16:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
på något sätt,
känner jag igen situationen,
fast tvärtom
2013-06-06

  Micky
jävel så bra.
2013-06-05

  aol
verkligen bra skriftat och suverän avslutning,
2013-06-02

  Sunlight
Mycket fint gestaltat
med sinnrik avslutning!
2013-05-29

    17år
oj, fint skrivet!
2013-05-29

  Tess74
Fullkomligt älskar denna sorgsna fina kärleksfulla text! Dumma dumma tjej!!!
2013-05-29

  Mona Nordkvist VIP
Stark och berörande text.
2013-05-29

  Fru Intighet
Som föregående talare sa;
Avslutet.

Genialiskt.
2013-05-25

  Ericafika
Superfint avslut!
2013-05-23

  Carina Bendix
Bra och berörande text. Du är värd att vara den ende, inte stå i någon kö bland andra beundrare!
2013-05-23

    ej medlem längre
En fin text med styrka och känsla i.
2013-05-23

  Elliinor
Åh nej, drunkna inte!

Om hon tappar bort dig i kön så är hon nog inte vidare seriös eller smart!
Finns inte många killar som verkar vara som du.
Du förtjänar någon som ger dig den uppmärksamhet du förtjänar!

Och det kanske hon gör?

Du borde prata med henne.

Lycka till!
2013-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP