Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den senaste flugan


tycks vara att tända eld på bilar för att sedan

kasta sten på brandmännen

och polisen

Bus gjorda av gänget av den innersta eliten

De tuffaste av grabbar

Ja, det är de som håller på och sabbar

Krossar även fönster på ett och annat hus

Vilket bus?!

Personligen själv tycker jag att vi alla andra

medborgare

ska ta fast dessa ligister och dra ner dem i skiten

Doppa dem i tjära med fjädrar

För det är ju det som de alla förtjänar...

Den senaste flugan!

Ken Cassel
23/5-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-23 16:55



Bookmark and Share


    tramp
jag tror att det är SD valkampanj. För att skapa invandrarhat och röster åt Jimmie.
500 spänn per bil ska dom visst betala.

hänger du på ?
2013-05-25

  ResenärGenomLivet VIP
Det ligger nog mer bakom än vi kan förstå...
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel