Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG JAG JAG JAG

Jag är svart
som natten
Ja jag vet
försöker förändra det

Men det är svårt
när livet är hårt
När man ingen framtid ser
bara av olyckor omges

Men folk skräms
av sanningens turbulens
Ska man ljuga
med sin tunga

Så att de olycksfria mår bra
i sitt skyddade skal
Så att de inte behöver se
de lidandes del

Ska jag kasta min penna
stänga av min hjärna
Begrava min sargade själ
så att ni inte svärtas ihjäl






Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-23 17:28



Bookmark and Share


  Magica VIP
Nej du bör fortsätta skriva och kämpa, som du gör så bra!
Kram!
2013-05-25

    ej medlem längre
Du ska inte kasta pennan, och inte det andra heller.
2013-05-23
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP