Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det en ätstörning?

Känslan du får efter du ätit något
då du planerat att svälta hela dan

den känslan får många,
fler än vad du tror

är det en ätstörning, då man tänker igenom
allt man stoppar i sig

är det en ätstörning
om man får ångest efter man ätit

är det en ätstörning
om man spyr upp varje gång

är det en ätstörning
om ens dag går till att räkna kalorier

varje gång man ätit något
vare sig det är nyttigt eller ej

då mår man dåligt
är det så?


om svaret är ja,
då har jag en ätstörning




Fri vers av tågstation
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-23 21:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns hjälp att få..sök hos vårdcentral eller
ungdomsmottagning ! Du ska inte gå ner dig i skiten
mer..okey !? Jag har kanske också en ätstörning..för
jag kan inte vara utan mat mer än fyra timmar c:a..får
panik och känner mig svag..oavsett om jag inte är det !!!
TROR jag ska må dåligt..men i.a.f. : SLUTA SPY..om du
kan..du kommer hitta en balans..rör dig lagom..ät så du
hittar din "bästa" vikt..trivsel..och håll dig där..min är c:a
92-93 kilo till 185 cm...förut..när jag tränade mer styrka
var det 99-100 kg..så allt är ju relativt..men går jag
under 90 kilo så mår jag dåligt !!! Du har styrkan i.o.m
att du skriver om det jobbiga..kram och lycka till !!!
2013-05-23
  > Nästa text
< Föregående

tågstation