Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att våga neka



Att välja
våga neka
stå för sitt ord

Vara rak
ärlig
och stå upp för sin sak

det är mod
det är en chans för oss att göra avtryck





Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-24 10:36



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Tack Anders det där behövde jag få höra!
2013-06-07

  Magica VIP
Ja mod behövs idag om något, dock är det alltför få som besitter detta, tyvärr. Hoppas din text kan ge en vändning som får andra att tänka till! För genom fler modiga människor kan vi hjälpa samhället och världen.

2013-05-25

  Mona Nordkvist VIP
Jag håller med.
Men tyvärr ser verkligheten inte ut så alltid.

2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP