Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Önskar er en fin skön Fredag!


En Fredagskväll!

Vin och tända ljus,romantiken strålar.
Hon går fram till honom vid bordet, ställer sig på knä framför honom.
Hans blick och hans värme tänder åtrån i hennes sinne.

Hon ser förväntansfullt på honom med en blick av längtan.
Med en kvinnas vana händer smeker hon längst med hans lår, knäpper försiktigt upp knapparna i hans byxor.

Hennes tunga och läppar tar för sig av han.
Hans händer fångar hennes hår och hon känner hur han vill visa sin manlighet och makt.
Hon ler och njuter av att han tror sig ha makten.

De låter sina svultna kroppar mätta varandra.





Fri vers av Angel of love
Läst 265 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-24 15:07



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Lets Dance
2013-05-26

    Dan Myrbeck
Läste texten igår.
Nu har puls och andning
lugnat ner sig. Jag klarar
att skriva en kort
kommentar:

Tack Angel!
2013-05-25

  ULJO
Vilken kärleksfull fredagskväll, lysande
2013-05-24

  Carina Bendix
Härlig och uppfriskande text, speciellt raden "Hon ler och njuter av att han tror sig ha makten". ( Min mun har just tagit för sig av riktigt underbar fredagsmys-choklad - som tror sig ha makten över mig, hehe..;)
2013-05-24

  Maj-Lis VIP
Oj...den var inte dålig
2013-05-24

  Lars Hedlin
Underbar fredagskväll som en evig härlig smekning ;)
2013-05-24

  Fem hjärtan VIP
Ingen dålig fredagskväll!;)
2013-05-24

  ResenärGenomLivet VIP
Fredagsmys i hettans tecken...
2013-05-24

  Rise Little One
Vilken underbar kväll ... Själv ska jag titta på Grey's Anatomy och dricker jasminte...
2013-05-24

    ej medlem längre
kan bara hålla med Whero.. vilken kväll.. jag ska också klippa gräs... ingen öl.. så det får bli svart vinbärssaft... som att kyssa sin syster
2013-05-24

    ej medlem längre
Oj, vilken fredagkväll. Själv ska jag klippa gräs och ta en öl.
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love