Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här skrev jag för något år sedan, hittade den nu. skrevs på våren vid mitt favoritställe i småland innan jag flyttade därifrån.


Bryt upp

Bryt upp

Du kan låtsas skriva något storslaget

Något ekande bakom

Dina dova glappande hörlurar under

Datorförsedd punk en isländsk saga en andandes fläkt

Bryt upp

Du kommer få fler

Fler datorförsedda kvällar fler

Ljudande låtar fler

Anledningar att andas ut i dokument på skärm

Bryt upp

Bryt dig in i nytt

Bryt upp i dammet

Skrapa bort avlagringar av smärtor gator

Som vilka andra som du

Bryt upp

Det kommer tillbaka till dig ändå

Bryt upp

Låt det bryta sig in




Fri vers av sistergrace
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-24 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sistergrace