Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag var yngre här med.


Dag alfabet

Dag A

Vaknar upp

syret är ett ljusförsett valv

av vårperspektiv

Kl. 8.00 tar mig ut in

det torkar upp

Valvet spricker krakulerar

krymper

Dag B C tränger in

vi försvinner samtidigt

Luktar sten

Blåser i ord som gräs

Svider som sömn bakom ögonlocken

Dag D vi ses aldrig

Vi ska sätta oss tilrätta




Fri vers av sistergrace
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-24 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sistergrace