Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Land

Ett annat land
Jag är i ett annat land

I ett annat land
Är jag utan dig




Fri vers av HOWL
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-25 02:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HOWL
HOWL