Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sju tusen

Det är för långt bort

Det tar för lång tid

Det är för jobbigt

Men jag är redan borta

Jag har redan rest tiden

Jag vill inte vara här

Jag vill hem

Men vetskapen

Om att du är stark

Gör mig stark

Och starka som fan

Är vi tillsammans




Fri vers av HOWL
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-25 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HOWL
HOWL