Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite sant ochså


Tiggerskan



Andfådd sätter jag mig bredvid en tiggare i stan,
tittar på några slantar i hennes pappersask
som hon har försökt få fylld hela dagen
och jag kastar också några tior till hennes guldvask

Tiggerskan ger mig en varm kärleksfylld blick
som smeker bort min sjukdom och ensamhet,
hon berör mig djupt i min tro och glädje
när jag åter andas utan andfåddhet




Bunden vers (Rim) av Ritva
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-25 14:19



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Ja ibland behöver man att sätta sig in i andras situation.. och genast mår man själv bättre..
2013-08-01

  aol
berörande fint skriftat,
2013-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Ritva
Ritva