Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är ensamma här.

Älskade
Kom, slut dina vackra ögon hos mig.

Lägg ditt huvud i mitt knä, vi är ensamma här.
Blunda och känn doften av nyklippt gräs och syrenens blomdoft,låt det fylla ditt inre.
Blunda och känn mitt finger som smeker dina vackra linjer i ditt ansikte.

Smeker din blottade bröstkorg, låter mina händer tända din kropp till lust.
Vi är ensamma här, så låt mig klä av dig.

Låt mina läppar och min kropp få din njutning.
Låt solen gå ner och låt oss möta månens uppgång tillsammans




Fri vers av Angel of love
Läst 217 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-05-25 20:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket sensuellt...
2013-05-26

  Lars Hedlin
Helt underbart vamt och sensuellt ;)
2013-05-26

  Fem hjärtan VIP
Så romantiskt! Gillar!
2013-05-26

    ej medlem längre
Romantik på hög nivå
2013-05-25

    Dan Myrbeck
Vacker och
kärleksfull!
2013-05-25

  ULJO
Kärlek
2013-05-25

    ej medlem längre
Helt underbar...
2013-05-25

  Tess74
Sensuellt och fint
2013-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love