Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar...


Mellan hägg och syrén

Mellan hägg och syrén

            står tiden

 

 

               stilla

 

   där  är tiden i vila

 

   dofter blandas

    intensifieras

 

mellan hägg och syrén

flyger blomblad 

med vindarna

och sprider kärlek

 

mellan hägg och syrén

  söker blickar

ögonbrunnar att drunkna i

händer söker händer

i fingeravtryckens evighetsmönster

 

mellan hägg och syrén

är sommar, sol och vind

 

små korta steg...inte långt alls




Fri vers av Maiah VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-25 23:08



Bookmark and Share


  stig wikman
LJUVLIGT
MAIAH.
LOVE.
2013-05-31

  Siggesdotter
En dikt full av blomstrande poesi som känns i kropp och sinne. Särskilt vackert är " händer söker händer i fingeravtryckens evighetsmönster" - superfint - applåder!
2013-05-26

  Lars Hedlin
Mycket vackert med en doft av sommar....
2013-05-26

    ej medlem längre
Dina ord doftar...så fina tankar...
2013-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP