Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hem.

Jag är en rotlös jävel

Ett litet frö som flyger omkring

En dag kanske jag hittar mitt hem

En dag kanske jag hittar mitt liv

Tills dess

Flyger jag runt

Som en rotlös jävel.




Fri vers (Fri form) av MissLurifix
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-25 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissLurifix
MissLurifix