Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är nyckeln

 

 

 

hjärtat
denna pump av livskraft
varför måste den göra allt så jäkla komplicerat

för när jag fryser
så behöver jag bara tänka på dig
då slår hjärtat hundratusen slag i sekunden
pumpar värmen ut i fingertopparna
som längtar så innerligt efter att få upptäcka din kropp

men du finns inte inom räckhåll
och jag förstår inte
hur man kan känna abstinens
en sådan längtan
efter någon man ännu inte fått hålla om

du har förtollat mitt dumma hjärta
jag är fångad i din besvärjelse
jag kan inte
jag vill inte
bryta mig fri

och det är en magisk känsla
för det finns inget annat ord som kan beskriva
det frö du planterat i mitt sargade hjärta

alla murar jag rest
alla blödande sår som ännu inte läkt
min önskan om att aldrig känna såhär igen
jag hade byggt upp världens bästa försvar
ingen kunde nå mig

men du bara vandrade rakt in
du behövde inga belägringsvapen
ingen murbräcka för att ta dig innanför porten
det finns ingen annan förklaring
än att du är nyckeln

med dina ord fick du min uppmärksamhet
med din personlighet fick du mig på fall

jag som aldrig skulle falla igen
förklarar mig härmed besegrad
kapitulerar och hissar flagg

 

mitt dumma hjärta ligger i dina händer

gör med det som du vill

jag kan bara hoppas

att du behandlar det väl

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-05-26 02:21



Bookmark and Share


  Coldasice VIP
Kärlek ? den berörde.. Stark text.
Du kan skriva fantastiskt.. Man känner det du kände när du skrev.. Helt otroligt!
2014-08-28

  Micky
känner så jävla mkt igen mig!! enda skillnaden är att jag fått hålla om henne en gång. och jag skulle aldrig heller falla. men hon ba klev rakt in :o
2013-06-05

  Carina Bendix
Helt underbar text! Varenda ord är ihopsatt på ett magiskt sätt! Önskar att någon kunde skriva så till mig! ;) Applåder i massor!
2013-05-26

  Elliinor
Men åååh! Hur kan du skriva så fint jämt!?
Det låter som att du är förälskad? I alla fall den känslan du förmedlar. Känner igen den så väl!!

Faktiskt så att man blir avundsjuk.. Varför är det aldrig någon som kan skriva något så fint till mig? :c

Hon borde få läsa det här!
Vissa är lyckligt lottade!
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP