Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar dig Mamma <3



Du har alltid funnits vid min sida, stöttat mig genom livet!
Jag är dig för evigt tacksam för allt du gjort.
Jag älskar dig villkorslöst,nu och för alltid.
Du är min stadiga klippa, tillsammans med pappa vet jag,att jag för alltid är älskad.

Jag älskar dig Mamma <3




Fri vers av Angel of love
Läst 321 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-05-26 10:08



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) så fin..
2013-05-28

  Nina.H
Kärleksfull hyllning till din
mamma.. så fint!
2013-05-27

  ULJO
Fin hyllning till en mamma
2013-05-26

  Tess74
Jättefin text till din mor <3
2013-05-26

  ResenärGenomLivet VIP
Fina och tacksamma ord...
2013-05-26

  Carina Bendix
Jättefin hyllning till din mor!
2013-05-26

  Lars Hedlin
Mycket vackert och ömt ;)
2013-05-26

  Federico Romano
Fint att kunna ha känslan..
2013-05-26

  Piann VIP
Så vackert
2013-05-26

    ej medlem längre
ömt, fint
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love