Vintern som inte vill ta slut..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vintern som inte vill ta slut...


Våren, en antydan om sommar…

Så är den här
Vårmånaden, mars
Vintern är slut
Våren är kommen...


Tittar så ut
Ljuset är där, vitt
Ute är det kallt
Snön vräker ner...


Våren är här
I väntrummet, fast
Kön där är lång
Får vänta ett tag...




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-03-01 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh