Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De röker sig själva till söms


med indian tobak när de medicinerar sig själva

emot sömnlösa nätter och stirrande i taket

och vridande fram och tillbaka i sängen

Och numera är de visst några stycken om jag har

förstått det rätt

Men så är ju allt som är förbjudet också spännande...

Ken Cassel
26/5-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-26 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel