Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara imman kvar på fönstret..

Din blick är säker, lugn och trygg.

Din andedräkt bränner min hud, dina läppar dämpar mitt kvidande.

Vi har gått över gränsen av vad vi får göra, vi protesterar inte längre.
Vi låter det ske, jag känner dina händer under mina kläder.

Tätt ihop och flämtande och längtandes andas vi ikapp!
Spärren är borta, nu finns bara åtrå.

Efteråt finns bara imman på fönstret och minnena kvar.




Fri vers av Angel of love
Läst 364 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-05-27 17:17



Bookmark and Share


  HelenaW
Härligt med ångande lidelse..
2013-05-30

  agneta pichler
lust och åtrå vackert beskrivet
2013-05-29

  Lars E Jönsson
spännande
2013-05-29

  Ninananonia VIP
Sorgligt vacker..
2013-05-28

  Nina.H
Kärlek med glöd... fina slutord!
2013-05-28

  Tess74
Tycker om. Kärlek och sex är något fantastiskt som går hand i hand. Älskar sista raderna
2013-05-27

  Rise Little One
Underbar berättelse ... lagom ord, lagom sensuell, underbar avslut...
2013-05-27

  Federico Romano
Bra!
Imma är något osynligt som vi som sett det vet om..
2013-05-27

  ResenärGenomLivet VIP
Heta stunder...
2013-05-27

    ej medlem längre
Bra, jag gillar sista raden lite extra.
2013-05-27

    ej medlem längre

När det sensuella älskar sin hetta ..
2013-05-27

    ej medlem längre
Här var det hett o så ska det kännas, bra!
2013-05-27

  Fem hjärtan VIP
Oj,oj...Här var det hett ;) Applåd!
2013-05-27

  Lars Hedlin
Wow hetta erotic och sensuellla toner av åtrå ;) Me like! ;)
2013-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love