Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag slår upp ögonen

Jag sluter mina ögonlock,
det är lättast så
och åt alla dina frågetecken
skakar jag bara på huvudet

Men trots att jag vägrar fästa blicken
på ditt hjärta
som växer för varje slag
så når någonting in i mig,
tränger in genom huden

Jag ryggar tillbaka,
som om jag är rädd att det ska brännas,
som om jag är rädd att fastna
i ditt bultande hjärta,
som om det växer för att innesluta mig, fängsla mig

En rysning går genom min kropp
och sedan
en plötslig förvirring;

Det är inte en rysning av obehag,
det är... välbehag


Och då jag slår upp ögonen
är det som att jag gör det
för allra första gången






...

Niklas




Fri vers av sandraskänslor
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-27 23:34



Bookmark and Share


  Nina.H
Starkt och bra skrivet om
känslor! Applåd!
2013-05-28

  stefan.g
Bra skrivet!
2013-05-27
  > Nästa text
< Föregående

sandraskänslor
sandraskänslor