Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa människor

_________

Vissa människor

väcker

tårkanalerna

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-28 04:09



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Intressant tanke! Och "väcka tårkanalerna" kan ju en annan människa göra på så många sätt; Glädje, kärlek, hat,ilska, vrede, saknad...
2013-05-28

  Federico Romano
Dessvärre gör dom det..
2013-05-28

    ej medlem längre
Jo, människor som är eller varit en nära - annars: vrede!

(Säger en ofta vred man.)
2013-05-28

    ej medlem längre
Så sant!
2013-05-28

    ej medlem längre
Ja det är sant det, mycket som är svårt att se.
2013-05-28

  Lars Hedlin
Ja sannt..Bra skaldat!
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP