Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fågel som sjunger berättar någonting för mig


Morgon

Den ensamma fågeln sjunger

                      igen

varje morgon har vi sällskap vid

              dagens födelse

     gryningen drar undan ridån

                     mjukt

      Solstrålar svävar in på scen

som dimälvor smeker de lövverken i

                      guld

varsamt har dagen fötts i gryningens sömniga

                    famn

             fågeln sjunger

 

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-28 06:15



Bookmark and Share


  bittemi VIP
En harmonisk känsla ger denna vackra dikt
2013-05-29

  Lars E Jönsson
Den får mej att tänka på en morgon i min barndom. Tack
2013-05-29

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2013-05-28

  själensfrihet
Vackert
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP