Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Agitera mera

Agitera mera, prata ut och på
kika in och ut
höra av och till

Dränk droppar av regn i ögonskålar
Som säger farväl till
Snabbsnabba, vind vindsnabba
Blixt
Blixtsnabba
Ögonblick

Som bortrövar alla dessa människor
Dessa vackra pretendenter
Till vackert vackra tidsresenärer

Säg farväl farväl till alla farväl
Agitera mera
Kyssa och krama




Fri vers av Sanchez VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-28 15:33



Bookmark and Share


  am
bokmärker den här. jag älskar verkligen hur du skriver. kul att läsa något nytt av dig!
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Sanchez
Sanchez VIP