Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gulvinge

Du lilla gulvinge
som letlängtar
till honungsblommig livsglänta

Din vingade flykt
landar äntligen på pollenriket
och du fylls av livslängtan





Fri vers av Dito VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-28 16:52



Bookmark and Share


  Änglaögon
Vackert om längtan.
2013-05-28

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP