Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vänskap föds överges och förstörs

En vänskap föds
överges och förstörs
Någon vill vara stark
och visa sin kraft

Sanningen är inte viktig
när du någon inte erkänner som duktig
Du ska lyfta artigt på hatten
annars blir det svart som natten

Du ska stå där och manifestera din enfald
med skrattet i halsen
Låta dig utnyttjas
och barskrapas

Då är du en bra vän
och ingen ovän
Så bättre du står ensam i skogen
utan falska autografer i gästboken




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-28 17:42



Bookmark and Share


  Magica VIP
Då är det ingen vänskap.
2013-05-29

    ej medlem längre
De vänner som sviker när det blir svårigheter är inga vänner, falskhet hör inte ihop med vänskap. Djur kan bli riktiga vänner, de är inte falska.
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP