Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarens kärlek.

Sommarklänningen är på, tyget smeker lent kroppens former.

Känner längtan och kärlek i hjärtat, känner dina känslor för mig,lika starkt som solen strålar i mitt ansikte.

Din trygghet, lust och passion smeker min själ och mitt hjärta.
Beröringen från dig får mina kinder att rodna och min mun att le och min kropp att njuta.

Du är solen i mitt liv.





Fri vers av Angel of love
Läst 234 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-05-28 18:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ljust och varmt skrivet...
2013-05-29

  agneta pichler
passion i sin finaste form
2013-05-29

    Dan Myrbeck
Du kan klä känslor i ord!

Pga sista raden måste jag
utfärda en näsduksvarning,
klass 2 (reglerna är sådana).
2013-05-29

  Nina.H
Solvarma känslor.. så fint skrivet!
2013-05-29

    ej medlem längre
Betagande!
2013-05-29

    ej medlem längre
väldigt vackert diktat..
2013-05-29

  Fem hjärtan VIP
Låter helt underbart! :)
2013-05-29

  Rise Little One
en vacker kärleksdikt
2013-05-28

  Lars Hedlin
Låter helt underbart att få känna så;)
2013-05-28

    ej medlem längre
Vad fint att du har en sol i ditt liv, fint uttryck har du också.
2013-05-28

    ej medlem längre
varma vackra rader!
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love