Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen rustning hjälper





Du bläddrar i ditt minnesalbum

Sorgen rinner ned på dina kinder

Genom väggarna hörs någon spela fiol


Din porslinshy har målats röd

minnen smärtar

och nu faller du mjukt


Hos dig finns inga utbrott

inga hårda ord

inga desperata skrik

endast pöbeln



knackande på din rygg




Fri vers av genni VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-28 19:22



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Tragiskt nog är det vidrigt för de människor som är känsliga och milda i sin framtoning, de utnyttjas och bedras på det mest utstuderade och grymma vis, i hela mitt liv har jag slagits mot detta, men blivit betraktad som en slags Don Quijote anno 2000-talet......
2013-06-05

  anits VIP
Starkt och mycket berörande
skaldat
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP