Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när naturen flirtar med dig


Naturflirt

ögonlockelserna
svämmar över din tanke
när naturen vinkar åt dig




Fri vers av Dito VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-28 19:59



Bookmark and Share


    Mia Sedvall
Den här gillade jag Dito, målande fint:)
2013-07-20

    ej medlem längre
Åh så fint!
2013-05-28

  Lars Hedlin
Fint
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP