Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra duva.

Åh du vackra duva, kan du låta mig? Hålla om dig, och klappa dig.

Höra dina vackra ljud från din gråa hals. Som ändrar form och rör sig när du låter och sjunger din vals.

Lilla vackra duva, du som är så fin. Vackra fjädrar, vacker färg. Du kanske må vara underskattad men inte i mina ögon, där, i mina ögon. Är du vacker, så vacker så jag vill hålla om dig. Kan du?

Låta mig lilla duva, låta mig röra dina vingar, dom gråa fina vingarna du har på din fågelformade kropp.




Bunden vers av SofieFiffi
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-28 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SofieFiffi
SofieFiffi