Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blodtörstig flicka


Mina tänder borrar in sig i din hud
Likaså naglarna
Blod fyller min mun
Låter tungan bada i smak av metall

Väsande i mitt öra stämplar du mig

Stygg flicka du är
Förfärligt sjuk
Människor är ej leksaker
Inte heller mat

Jävla kannibal




Fri vers av SofieFiffi
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-09 13:06



Bookmark and Share


  Stay Golden
Thihi :P ;)
2017-12-22
  > Nästa text
< Föregående

SofieFiffi
SofieFiffi