Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stryptag

Dina händer sluter sig starkt runt min hals
med oro och fascination täpper du igen min enda luftväg
som att skjuta någon i magen med gevär

sömnig och lugn
påminns hur allt var
hur allt är
att du är här
dina händer
runt min blottade hals

pulsen går i takt
som på slutet av en
långsam vals




Fri vers av SofieFiffi
Läst 259 gånger
Publicerad 2014-06-07 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SofieFiffi
SofieFiffi